Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "Política de Cookies".

TERMES I CONDICIONS

 

BOXPOINT, SL és propietària del web www.box-point.com, que com distribuïdors ofereixen a través del seu web, assessorament i subministrament d'envolvents per a equips electrònics i elèctrics per a professionals del sector i altres distribuïdors. En cap cas, els serveis i productes estan dirigits a persones que tinguin la condició de "consumidor final o particulars".

 

1. Informació GENERAL

www.box-point.com és un domini titularitat de BOXPOINT, SL. domiciliada a C / BADAJOZ, 12-16 - 08006 BARCELONA C.I.F. B63874929 inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 3766, Foli 35, Fulla Nº 310.372. 

Les nostres dades de contacte són:

info@box-point.com

Telèfon: (+34) 93 221 68 22

Fax: (+34) 93 221 42 12

 

2.- OBJECTE

Els presents Termes i condicions del servei tenen com a objecte regular la comercialització dins del territori nacional espanyol (Peninsular i Balears) i Europa, dels productes i serveis oferts per BOXPOINT, SL.

En la seva condició de professionals, BOXPOINT, SL. i el Client acorden excloure les obligacions que estableixen els articles 27 i 28 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic relatives a proporcionar determinada informació amb caràcter previ i posterior a la contractació del servei.

 

3.- UTILITZACIÓ DEL SERVEI I ACCEPTACIÓ DELS TERMINIS I CONDICIONS

És requisit imprescindible registrar-se a la web per poder adquirir els nostres productes. Pot efectuar el registre a l'apartat "El meu compte / Crear un compte".

En crear el compte és imprescindible la prèvia acceptació dels presents TERMES I CONDICIONS i de la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT.

BOXPOINT, SL l'informa que durant en el procés de compra s'haurà d'identificar amb el nom d'usuari i contrasenya. El Client tindrà accés a les seves comandes, factures, seguiment de la comanda, així com la modificació de dades.

Aquestes contrasenyes serviran per a l'accés als serveis prestats per mitjà del lloc web.

El Client haurà de mantenir sota la seva exclusiva responsabilitat les contrasenyes en la més estricta i absoluta confidencialitat, assumint, per tant, els danys o conseqüències de tot tipus es derivin del trencament o revelació del secret. Per raons de seguretat, la contrasenya d'accés telemàtic als serveis vinculats al Lloc Web podrà ser modificada en tot moment pel client. El Client es compromet a notificar a BOXPOINT, SL de forma immediata qualsevol ús no autoritzat de la seva contrasenya, així com l'accés per tercers no autoritzats a la mateixa.

Si el Client, no recorda la seva contrasenya, el procés és molt fàcil, a baix a la web, hi ha una pestanya que indica "el meu compte" premi en ella i cliqueu a "Ha oblidat la seva contrasenya?", I introduint l'adreça de correu electrònic que el Client va utilitzar per registrar-se a BOXPOINT, SL li enviarà una nova contrasenya.

El registre del Client com a professional, empresa o autònom i la contractació dels productes i serveis de BOXPOINT, SL, per part del Client implica l'acceptació expressa i l'adhesió plena i sense reserves a totes i cadascuna d'aquestes Condicions.

Les compres realitzades en aquest lloc web queden sotmeses a la normativa vigent.

L'idioma en què es contractarà a través d'aquesta web és en castellà i català.

 

4. PREUS

4.1. Els preus dels serveis o productes mostrats en www.box-point.com no inclouen l'IVA ni qualsevol altre impost, dret o taxa, que es repercutiran posteriorment a la factura amb els tipus vigents en cada moment.

4.2. La tarifa vigent que regeix els preus dels articles oferts a www.box-point.com serà la publicada en aquesta web.

4.3. Les ofertes estan degudament marcades i identificades com a tals. El seu termini de validesa té efectivitat mentre apareixen a la pantalla. Aquestes ofertes podran ser modificades o cancel·lades sense previ avís.

4.4. Els preus dels subministraments no inclouen transport, assegurances o qualsevol altra càrrega, i es consideren situats a les instal·lacions del venedor. BOXPOINT, SL. podrà fixar les comandes mínims per assumir els costos de transport al seu càrrec.

 

5. FORMES DE PAGAMENT

El pagament sobre els productes o serveis mostrats www.box-point.com serà mitjançant transferència bancària o rebut domiciliari, depenent de les condicions particulars de cada client.

6. CONDICIONS D'ENVIAMENT I DISPONIBILITAT

BOXPOINT, SL es reserva el dret d'enviar les comandes pel mitjà de transport més adequat en cada moment segons el seu criteri.

 

6.1. Disponibilitat

La gestió completa de la seva comanda està subjecta a la disponibilitat dels productes sol·licitats de manera que si en el moment de preparar la seva comanda al nostre magatzem no disposem del producte que desitja perquè no hi hagi estoc del mateix o perquè considerem que el producte no està en condicions per a la seva venda, l'informarem d'això i li reemborsarem la quantitat que pel mateix hagués abonat en un termini màxim de set dies des que li informem de que el producte no li pot ser lliurat.

En qualsevol cas, li comunicarem qualsevol modificació que es pogués produir en la seva comanda a causa de la no disponibilitat d'articles.

 

6.2. Terminis de lliurament

Excepte fi d'existències, les comandes seran enviats immediatament i el client disposarà del producte en el termini de 24-48 hores.

Si desitja que la seva comanda sigui enviada per una agència de transports concreta, si us plau, us preguem ens ho comuniqui via e-mail, fax o telèfon, i gustosament atendrem el seu cas en particular.

El termini de lliurament indicat és a títol orientatiu i BOXPOINT, SL s'esforçarà a respectar-lo; no obstant, al tractar-se d'un servei ofert per tercers, la seva demora no implica l'anul·lació de la comanda ni indemnització.

 

7. DEVOLUCIONS

7.1. No s'admetran devolucions de productes sense prèvia autorització per part de BOXPOINT, SL. S'estableix un termini de 15 dies des que el subministrament ha estat rebut pel comprador perquè aquest notifiqui a BOXPOINT, SL. la intenció de procedir a una devolució. Les sol·licituds de devolució s'han de fer sempre per escrit.

7.2. Les devolucions s'han de fer a ports pagats excepte si l'error és imputable a BOXPOINT, SL. En aquest cas els ports aniran al nostre càrrec.

7.3. No s'admetran devolucions de subministraments que hagin patit qualsevol alteració del seu embalatge original. Tant el producte com el seu embalatge han d'estar en perfecte estat.

7.4. No s'acceptaran devolucions de productes dissenyats o fabricats específicament per a la comanda.

 

8. GARANTIES

8.1. La garantia legal de tots els nostres productes és la que ve definida per la fabricació dels productes segons ISO 9001, i ROHS compliant.

8.2. Només els clients de BOXPOINT, SL que hagin adquirit els productes directament a la nostra empresa podran exercitar els drets inherents a la garantia atorgada per BOXPOINT, SL.

8.3. Queden exclosos de la garantia els danys o defectes deguts al desgast normal per la utilització dels productes. A més, queden excloses de la garantia, la qual es considerarà caducada, els danys i defectes originats per conservació o manteniment inadequats, emmagatzematge o maneig erroni o negligent, ús abusiu, muntatges defectuosos, modificacions realitzades en el subministrament sense aprovació escrita de BOXPOINT, SL , instal·lacions realitzades o modificades posteriorment sense seguir les instruccions tècniques del producte i, en general, qualsevol altra causa que no sigui imputable a BOXPOINT, SL.

8.4. No s'acceptaran reclamacions de danys ocasionats per les agències de transport si el comprador no els ha fet constar a l'albarà de transport en el moment del lliurament dels materials.

8.5. En el cas de productes integrats per dos o més components només es procedirà a la restitució del component danyat.

 

9. OBLIGACIONS DEL CLIENT

9.1. El Client de www.box-point.com es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els diferents formularis i / o sol·licituds d'informació o compra.

9.2. En el supòsit de la venda o comercialització de productes del nostre lloc web que requereixin que el comprador tingui una determinada edat segons la legislació vigent del seu país d'origen, el comprador manifesta que compleix aquest requisit per formalitzar la compra.

 

10. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

La responsabilitat civil de www.box-point.com pels productes subministrats queda limitada a l'import dels mateixos; el Client renuncia a reclamar qualsevol responsabilitat per qualsevol altre concepte en cas d'insatisfacció dels productes adquirits en aquesta pàgina web.

 

11. MODIFICACIÓ DELS TERMES I CONDICIONS

BOXPOINT, SL podrà modificar els Termes i condicions en el moment que ho estimi oportú.

Ara bé, el preu i la resta de condicions dels articles que vostè ens hagi sol·licitat no seran modificades durant el lapse de temps que hi hagi entre la seva oferta i l'acceptació de la mateixa emesa a través de la confirmació d'enviament llevat que per llei o decisió d'organismes governamentals haguem de fer canvis amb caràcter retroactiu en aquestes polítiques, Condicions o Declaració de privadesa, en tal cas, els possibles canvis afectaran també a les comandes que hagués fet prèviament.

  

12. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

Els presents Termes i condicions es regiran i interpretaran d'acord amb les

Lleis d'Espanya. Qualsevol litigi relatiu a la interpretació o execució d'aquestes condicions generals de servei serà competència exclusiva dels Tribunals de Barcelona (Espanya).